Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Låneudbydere trods RKI

Når man bliver registreret i RKI og igen ønsker at låne penge, så er der en ting, som ret hurtigt går op for én: Det er langt sværere at låne penge, end det nogensinde har været. Og en af årsagerne er, at der ikke længere er så mange låneudbydere trods RKI.

Det er ganske enkelt blevet endnu mere besværligt end nogensinde at låne penge, hvis man først er blevet registreret. Siden finanskrisen startede er der blevet strammet op på rigtig mange regler, når det gælder udlån af penge og i den forbindelse har rigtigt mange låneudbydere besluttet sig for, at de ikke længere ønsker at låne penge ud til forbrugere, som er registreret i RKI, hvilket betyder, at hvis man ønsker at optage et kviklån, hurtiglån, forbrugslån og hvad de ellers hedder, så er dette blevet utroligt vanskeligt at gøre på nettet og derfor kan det være nødvendigt at se sig om efter andre steder, hvor der er låneudbydere trods RKI. Finanskrisens indvirkning på låneudbyderne har altså været ret tydeligt rigtig mange steder og derfor er der i dag mange låneudbydere, som ikke ønsker at løbe risikoen, at de ikke ser deres penge igen.

Men hvad gør man så, hvis man har været så uheldig at blive registreret i RKI og nu ønsker at låne penge? Jo, den oplagte mulighed vil være at gå en tur i banken og forhøre sig om mulighederne. Afhængigt af årsagen til, at du er blevet registreret i RKI, så kan det nogle gange lade sig gøre at få lån i banken, på trods af RKI registreringen.

En anden og mere langsigtet strategi er at komme ud af RKI. Dette kan ofte være en lang og sej kamp, som mange giver op på forhånd, men det er helt klart en kamp, der er værd at kæmpe, hvis man på sigt ønsker igen at blive i stand til at låne penge. Det gør i hvert fald alting meget lettere.

Med andre ord er der ikke længere ret mange muligheder for låneudbydere trods RKI, så i nogle tilfælde vil der ikke være andet for end at finde de tilbageværende alternativer, som i mange tilfælde vil være bankerne.