Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Låne penge for at slippe for RKI?

For de fleste lyder det måske vanvittigt, men for nogle kan det faktisk være en god idé at optage et lån, selvom man er registreret i RKI og på den måde slippe ud af RKI.

Men hvorfor? Og hvordan?

Tanken er, at hvis man har mange små lån, som er spredt ud over mange låneudbydere, så betaler man typisk mange penge i renter og andre omkostninger, som er forbundet med lånene. Man kan hurtigt komme til at betale rigtig mange penge for unødvendige omkostninger, som man i virkeligheden intet får ud af.

Derfor vil det for mange være en god idé at gå en tur i banken og bede dem hjælpe med at foretage en konsolidering af lånene, så det hele bliver samlet ét sted. Det er langt bedre for din økonomi og derfor også i mange tilfælde noget som banken meget gerne vil hjælpe med. Det kommer selvfølgelig helt an på den specifikke situation og hvordan din generelle historik er i banken. På baggrund af dette vurderer din bankrådgiver, om der er mulighed for at lave en sådan konsolidering, hvilket i langt de fleste tilfælde vil være en stor fordel, da det er med til at minimere omkostninger på renter og gebyrer samtidigt med, at det skaber et bedre overblik over din lånesituation og dine lånemuligheder.

Så hvis du vil spare penge og muligvis slippe ud af RKI, så tage et smut i banken og tag en snak med din bankrådgiver om dette.