Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Lån uden sikkerhed

Når man søger efter lån uden sikkerhed på nettet. så vil der i langt de fleste tilfælde være tale om én bestemt type lån, uanset hvilken låneudbyder man undersøger lånemulighederne hos. Der vil selvfølgelig være forskellige lånevilkår fra selskab til selskab, og derfor kan der være penge at spare, hvis man sørger for at forberede sig grundigt og undersøge mulighederne, inden man låner penge. Et lån uden sikkerhed kan nemlig være en dyr fornøjelse, hvis man ikke ser sig for.

Med et  “lån uden sikkerhed” menes det, at lånet kan optages, uden at man som låntager skal stille med sikkerhed for lånet. Det vil sige, at hvis man havner i en ugunstig situation, hvor man ikke kan betale lånet tilbage, så har man ikke stillet med huset eller bilen som sikkerhed og dermed har låneudbyderen ikke mulighed for at gøre krav på dine værdier i form af hus eller bil. Dette er selvfølgelig en stor fordel for låntageren. Ulempen ved denne form for lån er, at renten ofte er forholdsvis høj, da låneudbyderne tager den højere rente for at sikre sig, at de bliver betalt for den høje risiko de løber, ved at udbyde lån uden sikkerhed. Der er en risiko for, at det går galt og dermed kan de havne i situationer, hvor de ikke for deres penge igen og det er dette, de gerne vil sikre sig ved at tage en højere rente for lånet. Hvis man er registreret i RKI, så kan det være sværere at låne penge på denne måde, da de færreste låneudbydere ønsker at låne penge til forbrugere, som har været registreret som dårlige betalere.

Der findes mange forskellige låneudbydere af lån uden sikkerhed og det vigtigste som forbruger er, at man sørger for at læse alle lånevilkår igennem, før man vælger at låne penge hos den pågældende udbyder. Jo mere man er forberedt og jo bedre man har sat sig ind i reglerne, jo mindre er sandsynligheden for at man bliver snydt, eller at man indgår en anden aftale, end den man havde forestillet sig.