Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Lån penge trods RKI

Hvis du først er blevet registreret i RKI, så kræver det planlægning og vedholdenhed, hvis du vil låne penge. Du vil nemlig ret hurtigt opdage, at det ikke længere er så let at låne penge, som det var, før du blev registreret i RKI. Men hvad skal du så gøre, hvis du vil lån penge trods RKI?

Noget af det første du kan gøre, er at skyde en hvis pind efter de mange muligheder der er for at låne penge på nettet. Der er efterhånden rigtig mange forskellige selskaber, som låner penge ud på nettet og som vil give det ene kviklån efter det andet. Forbrugslån, som for det meste er lån uden sikkerhed. Men netop det faktum, at der er tale om lån uden sikkerhed gør det hele meget mere kompliceret. Det betyder nemlig, at de helst ikke låner penge ud til nogen, som allerede er registreret i RKI, da de helst ikke vil løbe risikoen for ikke at få deres penge igen. Her vil stort set alle selskaberne hellere lade være med at låne penge til låntagere, som er registreret i RKI, end at risikere ikke at se deres penge igen. Så hvis du allerede er i RKI, så se online låneudbyderne som en svær størrelse at danse med.

Hvis du er på god talefod med din bank, så er det en langt bedre mulighed for dig. Tal med din bankrådgiver om mulighederne for at låne penge og mulighederne for at optage et forbrugslån. Banken kan være en mulighed for at låne penge trods RKI, men det er langt fra sikkert, at de rent faktisk ønsker at låne dig penge. Afhængigt af din historik i banken og hvordan du tidligere har håndteret lån, så kan de vurdere, at de ikke ønsker at låne dig penge. For at gøre dine muligheder så store, som overhovedet muligt, så sørg for at lave en god og detaljeret plan/oversigt over, hvad du skal bruge pengene til og hvordan du ønsker at betale dem tilbage. Jo mere du har forberedt dig og jo mere du har vist, at du ved hvad du laver, jo større er sandsynligheden for, at de rent faktisk ønsker at låne dig penge. Men det kan kræve lidt overtalelse og øvelse. Hvis det lykkes dig at låne penge, så kan du også være ret sikker på, at banken helst ikke ser dig bruge pengene på andet end det du lovede dem.