Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Lån penge med RKI

At låne penge, når man er registreret i RKI kan være lidt af en øvelse for de fleste og man vil ret hurtigt opdage, at det bestemt ikke er lige så let som at låne penge, hvis man ikke var registreret i RKI. Der er nemlig væsentligt færre lånemuligheder som eksempelvis forbrugslån og kviklån at vælge i mellem og dette kan betyde, at nogle af de mest åbenlyse lånemuligheder ikke længere er en del af paletten og at det derfor ikke er let at låne penge med RKI.

Eksempelvis er det stort set umuligt at optage nogle af de mange forskellige hurtig lån, kviklån og lignende lånemuligheder, som man finder på nettet og i mange TV reklamer. Her kræver de respektive selskaber nemlig i de fleste tilfælde, at man ikke er registreret i RKI, hvis man gerne vil låne penge og det betyder, at de i langt de fleste tilfælde afviser din ansøgning, hvis du søger om at låne penge hos dem. I nogle enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at få et SMS lån, selvom man er registreret i RKI, men i disse tilfælde vil der være tale om meget begrænsede beløb i størrelsesordenen kr. 5.000,-.

Men hvordan kan man så låne penge med RKI?

Afhængigt af hvor mange penge du skylder, hvordan din generelle økonomiske situation ser ud og hvordan du generelt håndterer lån og regninger, så kan det for mange være en mulighed at gå i banken og tage en snak med bankrådgiveren. Banken kender i de fleste tilfælde din situation og kan bedre vurdere, hvordan et eventuelt lån vil passe ind i din økonomi og vil derfor også være bedre til at rådgive dig i forhold til, hvad der vil være bedst for dig. Hvis du har et godt forhold til din bankrådgiver, så vil det i de fleste tilfælde være muligt at få godkendt et lån af begrænset størrelse.