Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Lån penge på trods af RKI

Hvis du er kommet i RKI, og du stadig har brug for at låne penge, kan det faktisk stadig lade sig gøre. Det er absolut ikke lige så nemt, som hvis du ikke havde været i RKI, og du har ikke nær så mange valgmuligheder. Men det kan trods alt lade sig gøre.

Nogle steder skal du have en kautionist med dig, hvis du skal låne penge. Der er også alternative måder, hvorpå du kan låne penge uden at have en kautionist med dig, når du står i RKI.

Lån penge med kautionist

Hvis du ikke har noget imod at bruge en kautionist, og hvis du har mulighed for at finde en person, der gerne vil kautionere for dig, er det klart din bedste mulighed for at låne penge trods RKI. Og der er heldigvis stort set ingen grænser for, hvem der kan være din kautionist.

Hvis din kautionist er boligejer, er der større chancer for at blive godkendt til lånet end ellers. Så hvis du har mulighed for det, kan det være en rigtig god ide at finde en kautionist, der er boligejer. Så har vedkommende mere at stille sikkerhed i.

Lån penge uden kautionist

Hvis du vil have et lån trods RKI uden kautionist, er din bedste mulighed at gå til en pantelåner. Her sætter du en fysisk ejendel i pant mod at få penge for det her og nu. Så kan du altid gå tilbage og betale for at få din ejendel igen, hvis du en dag får råd til det.

Det er ikke et koncept, der er så udbredt i Danmark, men det kan trods alt stadig lade sig gøre. Det er en af dine eneste muligheder for at få et lån trods RKI uden at gøre brug af en kautionist.