Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Kviklån

Den mest almindelige form for lån, man finder på nettet og den type lån, som er lettest at søge om, er uden tvivl et kviklån. Vi har set nærmere på typen af lån her og ser nærmere på, hvilke muligheder du har, hvis du er registreret i RKI.

Som navnet antyder, så er et kviklån en type lån, som er meget hurtig at søge om og hvor du samtidigt får hurtigt svar på din ansøgning. Typisk vil du få svar indenfor et par dage efter du har sendt ansøgningen og hvis du så bliver godkendt, så tager det igen kun ganske få dage, før pengene står på din konto og er klar til at blive brugt, på det du nu går og drømmer om. Hvis du har alle papirer klar, når du vil søge om at låne penge, så tager det endda ofte kun ganske få minutter at søge om lånet, så med andre ord er der tale om en type lån, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, hvilket er rart, hvis man står i en situation, hvor man skal bruge penge her og nu.

I næsten alle tilfælde er der ved et kviklån på nettet tale om et lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at du som låntager ikke behøver at stille sikkerhed for at låne penge. Det er selvfølgelig en fordel, da du så ikke skal svare på spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til samtidigt med, at du ikke risikerer at stille hus, bil, motorcykel, campingvogn eller andet overstyr, når du gerne vil tage et kviklån. Det kan dog samtidigt være en stor ulempe, specielt, hvis man er registreret i RKI og egentlig bare ønsker at optage et lån trods RKI. Når der er tale om et lån uden sikkerhed, betyder det nemlig at de fleste låneudbydere er meget påpasselige med at låne penge ud, da der er en kalkuleret risiko for, at de ikke får deres penge igen. Som registreret i RKI, har man allerede vist, at der kan være problemer med at få pengene igen og derfor vælger mange låneudbydere allerede fra starten at sige nej til at låne penge ud, hvis man er registreret i RKI.

Hvis man får nej til at låne penge hos et af de mange selskaber, som tilbyder kviklån, forbrugslån, Quick lån o.s.v., så er der ikke andet for, end at finde andre alternativer til at låne penge. De mange muligheder, som man finder på nettet, kan nemlig være meget sværere at få noget konstruktivt ud af. Det bedste vil være at smutte en tur i banken og tage en snak med din bankrådgiver. Her er der større sandsynlighed for, at du kommer hjem med et lån i hånden, men samtidigt skal du selvfølgelig være opmærksom på, at der meget sjældent vil være tale om et lån uden sikkerhed og at der derfor kan være mange vilkår forbundet med lånet.

Et kviklån er ikke bare et kviklån, og som beskrevet, er det heller ikke ligegyldigt, om du er registreret i RKI eller ej, da det kan være svært at få et ordinært kviklån, som kan søges på nettet. Banken kan være din bedste mulighed.