Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Kviklån trods RKI

Hvis du skal ud og låne penge, og står i RKI, så kan det være lidt af en udfordring at finde steder, hvor du kan låne penge. Og du kar sikkert hørt om de mange muligheder der er på nettet for at låne penge med et kviklån og er derfor i gang med at se på, hvilke lånemuligheder der er. Kan det lade sig gøre at få et kviklån trods RKI? Eller er det en umulighed.

Hvis man besøger hjemmesiderne for stort set alle de låneudbydere, der er på nettet, så er det samme nedslående besked hos alle selskaberne. Nemlig at det ikke er muligt at låne penge, hvis man er registreret i RKI. Hvis man først har en RKI registrering hængende over hovedet er det altså næsten umuligt at låne penge og dermed er der også begrænsede muligheder for at finde kviklån trods RKI. Du kan selvfølgelig altid forsøge at søge om lån hos låneselskaberne, men du vil sikkert få beskeden om,at da du er registreret i RKI, så kan du ikke låne penge.

Men hvad gør du så?

Umiddelbart er der 2 muligheder for at løse udfordringen og ingen af dem er lette. DEn første mulighed er, at du går i banken og tager en snak med din bankrådgiver, hvor du fremlægger udfordringen for vedkommende. Afhængigt af størrelsen og din historik i banken, er det op til bankrådgiveren at vurdere, om banken kan og vil låne dig penge, eller om det er en umulighed. I nogle tilfælde lykkes dette og dermed er du klar til at komme videre.

Den anden mulighed er at du bliver slettet fra RKI og dette kan være en meget lang proces, igen afhængigt af det beløb, du er blevet registreret med. Derfor kan denne løsning kræve en del planlægning og masser af hårdt arbejde, men når først du er blevet slettet, så er der igen masser af muligheder for dig og du vigen kunne låne penge hos de mange udbydere af online lån.

Umiddelbart er det altså ikke muligt at få et kviklån trods RKI og derfor kan det være en god idé at planlægge og gennemtænke, hvad du så skal gøre for at løse dit pengemangel. Der er en løsning.