Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Hvordan finder jeg ud af, om jeg kan låne trods RKI?

Hvis du er blevet registreret i RKI, så er du sikkert allerede bekendt med, at det kan være ekstremt vanskeligt at låne penge i forhold til, hvis du ikke var registreret i RKI. Du vil ret hurtigt opdage, at nogle af de mest almindelige lånemuligheder ikke længere er en mulighed for dig.

Men hvordan finder du ud af, om du kan få et lån trods RKI eller ej?

Her er svaret egentligt ret enkelt – hvis du finder en låneudbyder på nettet, som du ønsker at låne penge hos, så vil du på hjemmesiden kunne se, om de vil låne penge til personer, som er registreret i RKI eller ej. Det står som regel meget tydeligt på siden og dermed kan du ret hurtigt se, om det er en mulighed for dig at låne penge hos det pågældende selskab. Hvis ikke, så er der ikke andet for end at undersøge andre muligheder.

Det samme gør sig gældende, hvis du skal låne penge i banken og er registreret i RKI. Her ringer du til din bankrådgiver og spørge rom muligheden for at låne penge, hvis du er registreret i RKI. Det er i langt de fleste tilfælde endnu bedre at møde personligt op i banken, og på den måde vise dit engagement. Når det gælder lån i banken, er det desuden i langt de fleste tilfælde en rigtig god idé at være grundigt forberedt og have gode argumenter for, hvad du skal låne penge til og hvordan du vil betale pengene tilbage. På den måde er der større sandsynlighed for, at din bankrådgiver rent faktisk vil låne dig pengene.

Med andre ord er det forholdsvist let at finde ud af, om du kan få et lån trods RKI eller ej.