Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Hvor låner jeg penge trods RKI?

Hvis du er registreret i RKI, så har du nok allerede opdaget, at det ikke er uden problemer at låne penge – næsten uanset hvor mange penge du ønsker at låne. Det er nemlig de færreste udbydere af lån, som er interesseret i at låne dig penge, hvis du er blevet registreret i RKI, da det signalerer, at du har haft problemer med at kunne indfri din gæld eller betale dine regninger til tiden. Men hvis jeg mangler penge, hvor låner jeg penge trods RKI?

Umiddelbart er der begrænsede muligheder for at låne penge, men som vi tidligere har skrevet om her på siden, så vil en oplagt mulighed være at gå en tur i banken og tage en fornuftig snak med din bankrådgiver. Dette er ikke noget ret mange mennesker bryder sig om, hvis de skylder mange penge, men nogle gange kan det være nødvendigt.

Fordelen ved banken er, at de har i de fleste tilfælde et mere helhedsorienteret billede af din økonomi og vil derfor bedre være i stand til at give en nuanceret vurdering af, om du kan betale lånet tilbage eller ej. Selvom de vurderer, at du måske økonomisk er i stand til at betale lånet, så kan de dog stadig sige nej, da det som regel er en vurdering af din økonomiske overblik og din velvilje til at samarbejde. Derudover kan det have indflydelse, hvilken historik du har i banken, hvor godt din bankrådgiver kender dig, beløbets størrelse, planen for at betale pengene tilbage og mage andre ting, der er med til at afgøre, om banken vil låne dig penge eller ej.

Når du er registreret i RKI har du ikke mange andre muligheder end banken, hvis du ikke umiddelbart ser det som en løsning at blive slettet i RKI og det ikke kan lade sig gøre indenfor en overskuelig fremtid.

Det er svært at låne penge, når man er registreret i RKI, så start allerede nu med at lave en plan for, hvordan du hurtigst muligt bliver slettet fra RKI, da det giver dig væsentligt bedre muligheder for at låne penge.