Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Hvad koster det at låne?

Hvis du spørger dig selv ”Hvad koster det at låne”, så er dette et spørgsmål, som ofte åbner endnu flere spørgsmål. Der er nemlig mange ting, der skal være afklaret før man entydigt kan svare på, hvad det koster at låne penge.

Blandt andet skal du have helt styr på, hvor mange penge du skal låne og om det er et banklån eller Kviklån du er ude efter. Sørg for at låne et fornuftigt beløb. Lad være med at låne for meget, da du blot kommer til at bruge penge på noget, som du i virkeligheden slet ikke havde brug for eller råd til. Sørg samtidigt for ikke at låne for lidt, da det betyder, at du skal ud og låne penge igen inden længe, hvis du ikke har lånt nok. Så bliver det ikke let at finde billige lån

Samtidigt skal du finde ud af, hvor mange penge du kan betale tilbage hver måned og dermed hvor hurtigt du kan afvikle lånet. Jo hurtigere jo bedre, da du derved slipper hurtigere for at betale dyre renter. Samtidigt skal du endnu engang sørge for ikke at betale pengene tilbage for hurtigt, hvis der er en risiko for, at du skal ud og låne igen i den nærmest fremtid så vil du blot skulle betale stiftelsesomkostninger og andre sjove ting endnu engang, hvilket bliver dyrt ret hurtigt.

Hvis du er registreret i RKI og ønsker et lån trods RKI, så vil du i nogle situationer også skulle betale højere renter, hvis det lykkedes dig at finde et sted, hvor du kan låne penge. Dette kan med andre ord også have stor indflydelse på, hvad det koster at låne og stifte et forbrugslån.

Det skader aldrig at forhandle med långiveren og jo bedre du er til at forhandle, samle oplysninger og argumenter for dine valg, jo større sandsynlighed er der for, at du får tingene, som du gerne vil havde dem.

Så med andre ord kan spørgsmålet ”Hvad koster det at låne?” ikke besvares simpelt og med et entydigt svar. Det er der for mange ubekendte faktorer til. Så sørg for at afklare forholdende omkring lånet, inden du rent faktisk låner penge.