Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


Forbrugslån

Forbrugslån kan være gode at have i baghånden, hvis man pludselig skal bruge penge til et eller andet. Måske skal bilen repareres eller du skal købe en ny vaskemaskine, men der er ikke penge på kontoen i øjeblikket. Her vil et forbrugslån kunne hjælpe dig på rette vej med det du står og mangler lige nu.

Er du registreret i RKI, kan det dog godt være lidt af en udfordring at få et forbrugslån. De fleste selskaber, som låner penge ud på nettet kræver som udgangspunkt, at man ikke er registreret i RKI, hvis man vil låne penge. Årsagen er, at den type lån, som man kan få på nettet, som eksempelvis Kviklån, Hurtiglån og lignende, er lån uden sikkerhed og det vil sige at låneselskabet ikke har nogen steder at gøre krav på pengene, hvis du nu ikke kan betale pengene tilbage og vil derfor ikke give dig et lån trods RKI. Hvis du er registreret i RKI, kan dette være som resultat af, at du på et tidspunkt ikke har kunnet betale et lån tilbage eller har kunnet betale dine regninger og dermed har du indikeret, at det kan blive en udfordring at betale lånet tilbage til låneselskabet. Denne risiko er der mange låneselskaber, som ikke ønsker at løbe og dermed takker de som udgangspunkt nej til kunder, der er registreret i RKI.

Hvis du er registreret i RKI, så vil det bedste være at starte med at tage ens nak med din bankrådgiver. Hvis du har været kunde i banken i lang tid, så kender de dig og din historik i banken. Det vil sige, at de har et forholdsvist godt indblik i din økonomi og dine muligheder for at betale eksempelvis et forbrugslån tilbage. Og da banken netop også har forbrugslån som et tilbud mellem deres produkter, så kan de på baggrund af din økonomiske situation tage stilling til, om de er villige til at låne dig penge eller ej. Og det kommer helt an på, hvor mange penge du skal låne og hvad du vil bruge dem til, om du kan låne penge, så jo bedre argumenter du har her, jo større er sandsynligheden for at du får et lån.

Forbrugslån kan være en god ting, hvis de bliver brugt på den rigtige måde, men hvis du er registreret i RKI, kan de være en udfordring at blive godkendt til. Start derfor med at spørge din bank til råds om forbrugslån.