Billige lån trods RKI - Hurtiglån - Lån uden sikkerhed - Billig lån - Forbrugslån


SMS lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret i RKI og vil låne penge, så har du sikkert allerede opdaget, at det ikke er specielt let at låne penge. Mange selskaber vil ganske enkelt ikke låne dig penge, hvis du har en RKI registrering i hånden og dermed er det i mange tilfælde lukket land at optage et kviklån, hurtig lån eller et af de mange andre typer af forbrugslån, der findes på markedet. Men det er nogle steder rent faktisk muligt at få et SMS lån trods RKI.

Et SMS lån er som regel kendetegnet ved, at det er meget let at søge om, da det hele foregår via SMS. Hvis du har relevante papirer klar, så tager det ikke ret lang tid at blive godkendt til et lån og i løbet af kort tid, så har du pengene til rådighed på din konto. Meget hurtigere eller meget lettere kan det næsten ikke gøres.
En anden ting, der kendetegner et SMS lån er, at der i langt de fleste tilfælde er tale om begrænsede beløb. Skal du eksempelvis bruge kr. 100.000,- så er et SMS lån helt sikkert ikke en mulighed. Ved et SMS lån er der nemlig tale om lån, der ligger i størrelsesordenen omkring de kr. 5.000,-.

Da beløbene er forholdsvist begrænsede, så løber låneudbyderen desuden en begrænset risiko og derfor kan man flere steder få et SMS lån trods RKI. Skulle der opstå en situation, hvor du ikke kan betale lånet tilbage, så er tabet for låneudbyderen begrænset og netop da der ikke er mange andre steder at låne penge, hvis man er registreret i RKI, så er det en risiko, som de er villige til at tage, da det ikke er noget, der sker i ret mange tilfælde.

Det er altså muligt at optage et SMS lån trods RKI – dog vil der være tale om forholdsvis små beløb. I nogle tilfælde er det dog helt tilstrækkeligt og så vil et SMS lån altså være en fin mulighed for dig.