Dette er et kommercielt website - låneanbefalinger er ikke uvildige
Vi opfordrer ikke RKI-registrerede til at optage nye lån.


3 tips til dig der vil blive hurtigere gældfri

3 tips til dig der vil blive hurtigere gældfri

3 tips til dig der vil blive hurtigere gældfri

Har du en lang række lån, og vil du gerne i gang med at blive gældfri, har vi her samlet et par gode tips til dig, som du kan læne dig op af.

Det er ikke nemt at blive gældfri, men du kan øge dine chancer for det, hvis du lægger en god plan og sørger for at følge den.

Undgå at tage nye lån

Vil du gerne hurtigere af med din gæld, kan det være en rigtig god idé først og fremmest at undgå at optage yderligere gæld. Der er mange, der har problemer med at stoppe med at låne penge, og låner du flere penge, gør du det bare endnu sværere for dig selv at komme af med din gæld.

Så har du sat dig for at blive gældfri, og vil du gerne blive det hurtigt, kan du med fordel stoppe med at låne flere penge fra i dag. På den måde oparbejder du ikke bare endnu mere gæld, samtidig med at du prøver at komme af med den.

Betal de dyreste lån ud først

Dernæst kan det være en god idé at fokusere på at komme af med de dyreste lån først. Har du eks. et kviklån og et billån, kan det være, at renterne er højere på kviklånet. I så fald kan det være en rigtig god idé at fokusere mere på at få det ud af verden, så du kan spare flere penge på renterne ved at få det af vejen.

Få gerne mange af de hurtige lån ud af verden først, da det tit er dem, der har en større rente, som du gerne skal af med.

Lær mere om at låne penge her.

Læg flere penge til side til gældsafvikling hver måned

Og så kan det naturligvis være en rigtig god idé at lægge flere penge til side hver eneste måned til at afdrage på din gæld. Jo mere du kan afdrage på din gæld hver eneste måned, desto hurtigere vil du også have mulighed for at blive gældfri.

Bare 500 kroner mere om måneden kan være med til at gøre en stor forskel på den lange bane. Det kan måske skal tiden til at blive gældfri ned med måneder eller sågar år. Så alt hvad du har råd til at lægge over på gældsafvikling hver måned er værd at lægge derover.

Kan du tjene flere penge, kan du blive hurtigere gældfri

Og et bonustip kan være at tjene endnu flere penge, så du har endnu mere, du kan lægge på posten for gældsafvikling. Det kan være, at du har plads til at tage et ekstra job eller nogle flere vagter på dit nuværende arbejde. Disse penge kan gøre dig gældfri meget hurtigere, så det er i den grad værd at overveje.

Du skal naturligvis også have lidt fritid og plads til hvile, men føler du selv, at du sagtens kan overleve at arbejde en weekend om måneden, eller hvilke muligheder du ellers har, er det værd at overveje at tage på dig.